Nonstopkakor

 
 
 
Recept:
 
125 gram rumsvarmt smör
1/2 dl strösocker
1/2 dl florsocker
1/2 dl farinsocker
1 ägg 
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bikarbonat
2 3/4 dl vetemjöl
ca 1-2 dl nonstop 
 
1. Starta ugnen på 175°
 
2. Rör ihop det rumsvarma smöret med strösockret, farinsockret och florsockret.  Tillsätt sedan ägget samtidigt som du rör om kraftigt. 
 
3. Blanda ihop vaniljsocker, bikarbonat och vetemjölet i en bunke och rör sedan ner det i den andra smeten. Tillsätt sedan nonstopen och blanda ihop.
 
4. Rulla små bollar och lägg ut dem glest på bakplåtspapper. Grädda dem sedan i mitten på ugnen i 10-12 minuter.
 
 
Lycka till!!
 
 

Kommentera här: