Key Lime Pie

Botten
250 gram digestivekex
150 gram smält smör
Fyllningen
5 äggulor
1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g
finrivet skal från ca 3 limefrukter
ca 1 dl juice från lime (ca 3-4st)
1. Starta ugnen på 180°C. Smula sönder digestivekexen i en skål. Blanda dem sedan med det smälta smöret.
2. Tryck sedan ut smulorna i en pajform, ca 24 cm i diameter. Tryck upp dem en liten bit på kanterna.
3. Grädda bottnen i ca 12 min.
4. Fyllningen: Ändra nu om ugnen till 150°C. Vispa ihop äggulorna lätt i en skål med en vanlig handvisp. Blanda i det finrivna limeskalet samt juicen från limefrukterna. Blanda sedan i den kondencerade mjölken.
5. Bred ut fyllningen på smulbottnen och grädda pajen mitt i ugnen i ca 12 min. Låt den svalna innan du äter den.
Lycka till!